Ürün Adı Fındık Unu
Hazırlanışı Natürel, kavrulmuş veya beyazlatılmış iç fındık tekniğine uygun biçimde istenilen kalınlık seviyesinde öğütülmesiyle hazırlanır. Üründeki zar oranı ve rutubet istenilen seviyede ayarlanır.
Ebatlar 0 - 1,5 mm, 0 - 2 mm, 1 - 3 mm ebatlarında hazırlanır.
Kullanım Alanları Krema, bisküvi, pastacılık ve unlu mamullerde kullanılır.
Paketleme 25 kg, 50 kg, 80 kg jüt / naylon çuvallarda,
25 kg, 50 kg kraft torbalarda,
5 kg, 10 kg, 12,5 kg, 20 kg, 25 kg şeffaf , renkli veya alüminyum vakum poşetlerde, karton kutu içerisinde veya kartonsuz şekilde palet üzerinde,
500 kg, 700 kg, 800 kg, 1000 kg büyük torbalarda
© Aralık 2013 - 2019 Uslu Fındık - www.uslufindik.com.tr